Om os

Om Konweb.dk

Konweb.dk er en blog med artikler som omhandler rigtig mange forskellige ting.

her er 4 eksempler

1: Terapi til mænd kan for nogle personer være et tabu, men i vores indlæg skriver vi mere om det og det er faktisk meget normalt for en mand at have brug for terapi, fordi du fx har en krise eller har oplevet svære ting i livet som du mangler hjælp til at bearbejde.

2: Professionelle billeder til virksomheder er noget som kan gavne rigtig mange firmaer, flotte billeder hjælper med at danne dit firmas image og personlig, om det er jeres facader af virksomheden eller dem som arbejder i virksomheden så er det altid vigtigt af have nogle gode billeder.

3: Industrigulve til virksomheder står du og skal have lagt gulv til din virksomhed, så er det vigtigt du ved hvilken type af gulv som er den rigtige for dig. Læs mere om de forskellige typer af gulve i dette indlæg.

4: Bitcoin er en svær ting for mange at forstå, i dette blogindlæg vil vi tale lidt om Bitcoin og hvad vores tanker er omkring crypto og specielt, vi taler om hvilken slags bitcoin wallet som vi estimere er den sikreste måde at holde bitcoin i.