DHL

De fleste virksomheder har et ønske om at have så effektiv en fragt som muligt. Det kan dog af og til være svært at finde en løsning der passer til dit behov – og som samtidig er til at betale. Det bliver ikke nemmere af at virksomheders behov ændrer sig konstant. 

Det du havde behov for i går, er ikke nødvendigvis det du kan nøjes med i dag. Derfor er det en god idé at vælge et fragtfirma hvor du altid kan være sikker på at dine behov bliver mødt. DHL er et godt eksempel på et fragtfirma, hvor du kan få varetaget alle dine leveringer – og samtidig få gjort det til en fornuftig pris.

Hvad kan jeg fragte med DHL?

Fordelen ved lige præcis DHL er, at du sådan set kan få leveret lige præcis det du har brug for. Her er ingen pakker for store eller for små, for lette eller for tunge. Du kan få sendt alt fra ekspresbreve med dedikeret kurér, til hasteleveringer der skal på sit eget fly. Og selvfølgelig alt derimellem. 

Geografi er ofte heller ikke noget problem med DHL, da du her får effektiv levering både indenrigs og internationalt. Kort fortalt kan du få dækket ethvert tænkeligt behov for fragt, uden at du behøver gå andre steder hen. Det er sågar muligt at benytte sig af deres opbevaringsservice, så du med ganske få midler kan få oprettet et fjernlager i nogle af de lande hvor du sender mest til. Det sikrer dig en god konkurrenceevne i udlandet, samt hurtig og effektiv levering overalt. Du behøver heller ikke være nervøs for om der er styr på dokumentationen. Alle pakker og forsendelser bliver registrerede, og du kan tracke det på deres platform. Deres omfattende ekspertise indenfor international fragt, sikrer samtidig at du kan få hjælp og sparring omkring lokale toldregler – og på denne måde slippe for besvær.

Hvor får jeg de bedste DHL priser?

Når man ser på hvor meget du egentlig får med, kan det hurtigt komme til at se ganske dyrt ud. Dog vil du ofte kunne finde ganske fordelagtige DHL priser på dine leveringer – lige netop fordi det er nemt at finde noget der passer til lige præcis dig. 

Hos andre firmaer kan man risikere at man konsekvent betaler for meget, hvis firmaet eksempelvis har ekspreslevering som standard. Hos DHL kan du vælge præcis det du har behov for, og på den måde altid sørge for at prisen stemmer.

Samtidig er det også billigere at få opfyldt de mere ”specielle” behov, da DHL i forvejen har ekspertise og forsyningsruter indenfor langt de fleste områder. Derfor er der sandsynligvis allerede eksisterende forsendelser der skal håndteres, hvilket resulterer i en lavere pris for dig som kunde. Eksempelvis kan det hurtigt blive dyrt at få en lokal kurér til at køre til Tyskland, idet de måske ikke har ture derned. Det har de hos DHL, hvilket sikrer at du altid får fordelagtige priser på dine leveringer – uanset størrelse, form og destination.