Dplay

Dplay har etableret sig som en af de mest populære streamingtjenester i Danmark. Der er et stort udvalg af film og serier. Derudover får du også adgang til mange af de realityprogrammer, som er kendte fra Kanal 4 og Kanal 5. Til sidst er der masser af livesport, hvilket bestemt også er tiltrækkende. Der er altså rigeligt med grunde til at overveje et Dplay abonnement.

Det skal du vide om Dplay

Målt på udvalget af film og serier er Dplay en af de fem største streamingtjenester i Danmark. Tjenesten udbydes af Discovery Networks. Med Dplay får du blandt andet adgang til Kanal 4, Kanal 5, Discovery Channel, Animal Planet og TLC. Med en sportspakke kan du også se begivenheder hos Eurosport, som har et samarbejde kørende med Dplay.

Dplay kan ses fra en række forskellige platforme. Heriblandt mobil, tablet og computer. Du kan dog kun oprette dig på Dplay, hvis du er fra Danmark, Grønland og Færøerne, da det er en dansk tjeneste. Hvis du allerede er oprettet, kan du dog bruge tjenesten i hele EU, hvis du eventuelt er ude at rejse.

Således er der fin værdi i et Dplay abonnement. Der er en høj kundetilfredshed, da platformen er velfungerende og hele tiden får nyt indhold lagt op.

Mange pakkeløsninger – og lavt prisniveau

Dplay har tre forskellige pakker at vælge imellem. De kalder dem for Free, Premium og Sportspakken.

Free er helt gratis. Her får du adgang til udvalgte programmer fra de kanaler, der relaterer sig til Dplay. Du skal ikke give nogle betalingsoplysninger, når du opretter dig. Dog er der reklamer. Det er en oplagt pakke at prøve af, hvis du gerne vil se nærmere på, hvad tjenesten har at byde på.

Premium giver dig adgang til hele programudvalget – endda uden reklamer. Du kan se hele kataloget af film og serier, og du kan se alle underholdningskanalerne live. Denne pakke koster 99 kroner om måneden, men du kan tage de første 14 dage gratis.

Sportspakken giver dig det samme som Dplay Premium, men med en masse sport som bonus. Med Sportspakken får du nemlig også adgang til Eurosport Player, ved siden af det almindelige Dplay. Du kan for eksempel se fodbold fra Superligaen, Premier League, Europa League samt EM-kvalifikationen. Du kan også se cykling, tennis, snooker og flere andre sportsgrene. Denne pakke koster 179 kroner om måneden.

Overordnet har Dplay altså fine priser, når vi sammenligner med andre store streamingtjenester.

Dplay forbedrer sig konstant

Dplay startede ud som en mindre tjeneste, der haltede lidt efter de helt store (Viaplay og TV2 Play). Men kvaliteten bliver hele tiden bedre, og derfor møder Dplay stor popularitet for tiden. Programudvalget bliver større, og du kan se flere interessante livekanaler, når du har lyst til det.

De fleste vælger at skrive sig op til Dplay på grund af sport og reality. Sportselskere er vilde med alle de sportsudsendelser, som kan ses igennem tjenesten, og realityfans nyder godt af de mange nye programmer, der hele tiden optræder. Muligheden for at se Kanal 4 og Kanal 5 live er også tiltrækkende. Dplay giver adgang til disse kanaler når som helst, hvor som helst. Det kræver bare, at du har en digital enhed og en internetforbindelse. Så nemt er det.