GLS pakkeshop

Tyskbaserede DHL er blevet et solidt valg for danskere, der ønsker at sende pakker med stor fleksibilitet. Der er nemlig god tracking, hurtig leveringstid og mange særlige muligheder, når du vælger at sende med DHL. Vi giver et hurtigt overblik her.

Du kan bestille pakkelabel online

Den første fordel ved DHL er, at du nemt og sikkert kan bestille dit pakkelabel online. På den måde er der allerede betalt, og dermed ved du (og køberen) hvad fragtprisen er på forhånd.

Det er dog ikke noget særligt, da stort set alle distributionsselskaber lader dig købe pakkelabel online.

DHL giver dog den særlige mulighed, at de kan afhente din pakke hjemme hos dig, eller hos din virksomhed. Det koster naturligvis ekstra, men det kan være meget rart alligevel. Alternativt kan du også bare møde op i en DHL pakkeshop og aflevere forsendelsen der. Faktisk er det også ret nemt.

Send til Danmark eller til udlandet

DHL kan både levere pakker til andre adresser i Danmark, men også til udlandet. Begge dele går forholdsvis hurtigt. DHL opererer både med pakkeshops samt dør-til-dør. Derfor kan du sende på præcis den måde, der gavner dig og modtageren.

Da DHL er baseret i Tyskland, er det nemt at sende pakker til vores nabo mod syd. Men DHL er nok det fragtfirma, der har det allerbedste netværk i verden – derfor kan de levere til stort set alle lande. De har en flåde, der både består af lastbiler, fly og meget andet. Priserne kan være høje ved at sende til enkelte lande, men sjældent højere end hos konkurrenterne – og sjældent med bedre tracking end du får hos DHL.

For privatkunder og erhvervskunder

Mange privatkunder vælger at sende med DHL, især når en pakke skal til udlandet. Men faktisk er DHL særligt populær når det gælder erhvervskunder.

DHL håndterer nemlig store mængder fragt for nogle af verdens førende virksomheder. Som forretning er det også muligt at få lavet fast fragtaftale med DHL, hvilket potentielt kan give lavere priser. De har i øvrigt et koncept, der siger, at jo mere du sender, jo billigere bliver det.

Pointen er dog, at alle afsendere kan få gavn af DHL og deres ydelser. Det er et af de firmaer, der har allerflest forskellige fragtmuligheder.

Fakta om DHL

DHL har base i byen Bonn i  Tyskland, men med en amerikansk fortid. Oprindeligt blev DHL nemlig stiftet i San Francisco. Firmaet er kendte for sit unikke logo med røde bogstaver over en gul baggrund. Varevognene og lastbilerne er som regel gule og letgenkendelige på vejene.

På verdensbasis er der over 380.000 ansatte, og DHL leverer til over 220 lande og territorier. De dækker altså det meste af verden og må derfor siges at være et oplagt valg, hvis din pakke skal sendes langt væk. Men også hvis den blot skal et andet sted hen i Danmark – det er nemlig nemt og fleksibelt at sende med DHL. De har endda ekspresforsendelser, hvor pakken er fremme lynhurtigt. Derfor er DHL et oplagt valg for dig, der ønsker den bedst mulige fragtoplevelse uden noget unødvendigt besvær!