Hvordan er markedet for bitcoin?

. Det er både den store og frustrerende ting om bitcoin: markedet er faldet brutalt før, haft en kraftig (bear trend). Det er svært at nogensinde at være sikker på markedet, altså have en endelig følelse af, om det er det rigtige tidspunkt at købe bitcoins. Det hele kommer ned til din personlige interesse i kryptovalutaer og din forståelse af, hvad bitcoin er.

Det er vigtigt at bemærke, at denne vejledning ikke er en anbefaling om, hvorvidt man skal købe eller ej. Dette er simpelthen optil folk, der har truffet beslutningen og ønskede at vide, hvor man kan købe bitcoin. Du har sikkert hørt om alle risici før; Bitcoin har en utrolig bevægelig kurs . Bitcoin accepteres ikke overalt, og nogle banker imod bitcoins eksistens. Andre kryptovalutaer er blevet skabt i og kunne muligvis en dag erstatte bitcoin.

Men hvis du søger at købe bitcoins, er det stadig den første kryptovaluta på markedet. Og det har aldrig været lettere eller mere praktisk at købe dem. Du behøver ikke bruge måneder på at mine en bitcoin med computer kraft og sende din elektriske regning månen til at lave sine egne bitcoins længere – medmindre du vil mine bitcoins, selvfølgelig. Bitcoin har udviklet sig nok som en industri, at du i løbet af få minutter kan eje bitcoins, der kan bruges som valuta eller investering.

Før du erhverver bitcoins, skal du dog bruge et sted for at få adgang til dem. Det er her en bitcoin tegnebog kommer ind.

Find den bedste Bitcoin Wallet til dig


En bitcoin er faktisk ikke en håndgribelig “mønt”, og de er ikke noget, der teknisk set kan opbevares. Så passende er en bitcoin tegnebog ikke en faktisk tegnebog, det er ikke noget du kan holde dine bitcoins i og derefter fastgør til dine bukser med en bitcoin tegnebogskæde.

Hvad er en bitcoin tegnebog(bitcoin wallet)?

I det væsentlige er det en offentlig nøgle og en privat nøgle, der hver især gør køb og salg af bitcoins muligt. Fordi det er dybest set bare en række nøgler, er der en bred vifte af bitcoin-tegnebogen typer med varierende sikkerhedsniveauer. Alle har deres fordele og ulemper.

Online og mobil wallets


De mest bekvemme til normale bitcoin købere er online tegnebøger og mobile tegnebøger. Disse giver mulighed for hurtig og nem adgang til bitcoin, men også sætter dine penge i hænderne på en tredjepart og lagrer det i et skybaseret system. De bedste online tegnebøger er ret sikre, men vær forsigtige uanset.

Coinbase er uden tvivl den mest populære bitcoin-tegnebog. En online tegnebog med en mobilapp, det ses som den mest bekvemme, fordi den også er direkte forbundet med en bitcoin-veksling, hvilket forenkler købs- og salgsprocesserne (Dette gælder også for en anden populær tegnebog, Blockchain.info). Coinbase tilbyder også offline-opbevaring for ekstra sikkerhed.

Disse og andre online tegnebøger har også mobile apps, men der er også mange tegnebøger designet specielt til smartphones. Selvom det betyder, at du kan få adgang til dine bitcoins hvor som helst du går, hvis din telefon bliver hacket, er disse mønter i fare for at blive tabt for dig for evigt.

Alligevel er mobilapplikationer praktisk, og de mere succesrige har deres egne måder at arbejde på for at sikre dine oplysninger. Airbitz (klientsidekryptering) og Mycelium (open protocol) er to særligt succesfulde mobilbøger, der har fokuseret på sikkerhed.

Hardware og software wallets


Hardware wallets er en rigtig god og sikker måde at holde dine bitcoins, især hvis du bruger dem som en investering i stedet for at bruge dem. Hardware wallet på en sikker enhed, er den sikreste mulighed; Ulempen er, at hardware lommebøger i modsætning til populære apps og software koster penge.

Stadig, hvis du har nogle ekstra penge og vil gøre alt for at sikre sikkerhed, er hardware et solidt bud. Trezor, for eksempel, er en hardcore tegnebog, der tilbyder 2-faktor autentificering og en adgangskode manager, mens de populære Ledger tegnebøger kræver en PIN-kode for adgang.

Software tegnebøger er ikke helt så sikre; hvis en hacker får din computer, kan de stjæle dine bitcoins. Men hvis du holder op med at holde computeren sikker og malware-fri, kan du gøre langt værre end en softwarepunget lige på dit skrivebord. Populære er Electrum (som har decentrale servere), Copay (som lader dig gemme flere tegnebøger), og Jaxx (som kan bruges sammen med mange forskellige kryptokurver).

Papir wallets


Papir tegnebøger er interessante. I teorien skal de være mere sikre end nogen tegnebog – det er et stykke papir med dine offentlige og private nøgler trykt på den, så det bliver ikke hakket ind. Scan de udskrevne QR-koder på en online-eller software-tegnebog, og du kan bruge dem. Men der er andre risici – som at tabe det, eller nogen stjæler det fra dit hjem eller bare spilder vand på det.

Pas på med papir wallets. Hold dem tæt forseglet. Fold den på en måde, hvor den private nøgle ikke kan ses. Udskriv det på en sikker måde, f.eks. Via en USB på en printer, der ikke er tilsluttet et netværk. Der er flere tjenester derude, der vil generere en papirplade, som du kan udskrive.

går du måske og overvejer hvor du kan købe bitcoins sikkert og nemt.

køb bitcoins